0

Total: 0,00 kr

Økologisk

Darjeeling Risheehat SFTGFOP1 First Flush ØKO

First Flush 2023 Darjeeling SFTGFOP1 Risheehat DJ1 ØKO

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 kr

First Flush 2023 Darjeeling SFTGFOP1 Risheehat DJ1 ØKO

Risheehat, teplantagen blev grundlagt i 1859 og ligger I det østlige Darjeeling i Indien; for foden af Himalaya-bjergene. Under ideelle betingelser vokser teplanterne her mellem høje bakker i en af Darjeelings smukkeste dale, hvor de udvikler dere unikke aromatiske og fine blomstende karakter.

Risheehat betyder »Hjemsted for de hellige helgener«. Med henvisning til lokalbefolkningen fra »Tsering« stammen, havde plantagen oprindeligt navnet »Tsering Bagan«. Teen har en fin, blomstrende og frisk smag. Den dufter næsten af appelsin og giver en helt fantastisk fornemmelse af at være midt i Darjeeling.

Indeholder: First Flush te*
*Økologisk

Flere detaljer

1.25 tsk
90-95
°C
2-4
min
Oprindelseland
Styrke: Mild/aromatisk
Oprindelseland
Fra Indien
Økologisk
Økologisk

Smagsnuancer

Vi anbefaler at brygge med 90 °C vand - selvom det er en sort te, synes vi, at de fine smagsnoter kommer allerbedst frem, når vandet ikke er spilkogende i koppen. MEN det er et spørgsmål om smag. Nogle vil gerne opleve den lette bitterhed, som opnås med kogende vand. Brug gerne en åben tesi, så du kan få glæde synet og duften af de våde teblade.

Lad teen trække i 2-4 minutter - trækketid er også et spørgsmål om smag, så prøv efter et par minutter, hvad du synes. Nogle lader den trække længere endnu.