0

Total: 0,00 kr

Økologisk

Darjeeling First Flush FTGFOP1 Orange Valley

Økologisk First Flush 2024 Darjeeling, FTGFOP1 Orange Valley DJ1/24

* Påkrævede felter

99,00 kr

Lagerstatus: På lager

99,00 kr

Økologisk First Flush 2024 Darjeeling, FTGFOP1 Orange Valley DJ1/24

Orange Valley er en af de ældste og mest prestigefyldte te-plantager i Darjeeling. Den ligger i 1500-1800 metershøjde og er omgivet af appelsintræer og har udsigt til Kanchenjunga bjerget. Mange af tebuskene er op til 100 år gamle. Denne single-estate te har sødlig, frisk og meget aromatisk duft. Den har intens smag med noter af blomster.

I Darjeeling plukker man te fire gange om året. First Flush er det første forårspluk, og her håndplukkes kun te af fineste kvalitet. Nyd denne skønne te, når du vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Indeholder: First Flush te*
*Økologisk

Flere detaljer

1.25 tsk
90-95
°C
2-3
min
Oprindelseland
Styrke: Mild/aromatisk
Oprindelseland
Fra Indien
Økologisk
Økologisk

Smagsnuancer

Vi anbefaler at brygge med 90 °C vand - selvom det er en sort te, synes vi, at de fine smagsnoter kommer allerbedst frem, når vandet ikke er spilkogende i koppen. MEN det er et spørgsmål om smag. Nogle vil gerne opleve den lette bitterhed, som opnås med kogende vand. Brug gerne en åben tesi, så du kan få glæde synet og duften af de våde teblade.

Lad teen trække i 2-3 minutter - trækketid er også et spørgsmål om smag, så prøv efter et par minutter, hvad du synes. Nogle lader den trække længere endnu.