0

Total: 0,00 kr

Det hele startede i New York... 

I 2003 var Mikkel i gang med sine studier på Handelshøjskolen. Mikkels søster Mette Marie havde være i New York og oplevet, at tesaloner skabte rolige åndehuller i den pulserende storby, hvor kaffebarer ellers dominerede gadebilledet. I 2006 slog søskendeparret så dørene op til Tante T i Viktoriagade på Vesterbro. Her kunne man fra starten sidde i de bløde stole og nyde en kop te og hjemmebag samt købe kvalitets-te i løsvægt.

Mormors Sommerhave, Sanders Lakridste - Cool Mint
Igennem årene er der blevet kreeret et væld af særlige blends - Mormors Sommerhave, Farmors Feriedrøm, Økologisk Cool Ginger, Økologisk Sanders Lakrids, Økologisk Triple Lakrids, Liselejeblanding; Tante Lottes Julete, Snehvide og mange flere. Vi har over 150 forskellige slags kvalitetsteer, hvor op mod halvdelen er økologiske.

Fokus på te
Efter en årrække med dampende varme teer og hjemmebag gik vore husbager, Mor Dorte, på pension, og Mette Marie driver i dag det glutenfrie bageri H.U.G., som ligger på Østerbro i København. Og vi besluttede at fokusere helt på te og stoppede med at drive tesalon. 

Find Tante T i Torvehallerne
Tante T har i dag en butik og tebar i Torvehallerne ved Nørreport i København. Her kan du købe højkvalitets-te i løsvægt og nyde en kop te fra vores te-bar, der har de seneste trends fra teens verden. 

Hos Tante T i Torvehallerne finder du alt lige fra varme teer, hjemmelavet iste, matcha, Coconut-honey-chai til chai latte og matcha latte - og ikke mindst vores egen Cool Mint, der gennem årene er blevet en klassiker, som mange forbinder med Tante T. 

Nyt navn, stadig Tante T
Tante T hedder nu også Copenhagen Tea og er ejet af Mikkel og hans hustru Henriette. Hun er desuden administrerende direktør og bruger alle kræfter på at udvikle virksomheden og skabe nye lækre teprodukter.

Du kan følge os på facebook og Instagram: @tantensunivers

Tante T smiley-rapport
Her kan du finde link til vores smiley-rapporter