0

Total: 0,00 kr

Oolong teOolong teOolong-te er en semi-oksideret te, dvs. en mellemting af en grøn te (ikke oksideret) og en sort te (100% oksideret). Tebladene er tørret, rullet og iltet i kort tid.

Oolong-te er en semi-oksideret te, dvs. en mellemting af en grøn te (ikke oksideret) og en sort te (100% oksideret). Tebladene er tørret, rullet og iltet i kort tid.

Sorter faldende
For kendere og tenørder er oolong nok den allermest eftertragtede type te. Men for det utrænede øje kan oolong godt minde om sort te. Til forskel fra sort te er oolong dog kun halvt fermenteret. Det betyder, at iltningsprocessen stoppes halvvejs, hvorfor oolong bliver mildere i udtrykket, og af nogle betegnes den som en mellemting mellem sort og grøn te. Oolong fås i et utal af forskellige versioneringer alt efter bearbejdelse og geografisk ophav, hvorfor den varierer betragteligt i smag og udseende. Hos Tante T forhandler vi både oolong fra Kina og Taiwan, ligesom nogle er rene oolong, og andre er aromatiserede. Se hele vores udvalg og find din favorit.

Sorter faldende