0

Total: 0,00 kr

Sort teSort teSort te er helt oxideret eller iltet. Processen kan sammenlignes med, når man skærer et æble over, og det bliver brunt.

Økologisk

First Flush Darjeeling Risheehat

Darjeeling First Flush SFTGFOP1 Risheehat 2019 ØKO

Lagerstatus: Ikke på lager

80,00 kr

Darjeeling First Flush SFTGFOP1 Risheehat 2019 ØKO

KOMMER HJEM OMKRING 1. MAJ. GLÆD JER. Risheehat te-plantagen blev etableret i 1853 af britiske plantageejere. Plantagen ligger i 750-1440 meters højde i Darjeeling ved foden af Himalayabjergene

First Flush er den allerførste høst, hvor kun den fineste te bliver håndplukket og vakuumpakket straks efter produktionen. Teen bliver derefter transporteret med fly, og på grund af hurtig transport, har den høje luftfugtighed i Asien næsten ingen effekt på teen. Økologisk Darjeeling Risheehat First Flush te er nøje udvalgt og er kendetegnet ved noter af nød og muskat med let krydret smag.

Indeholder: First Flush te*
*Økologisk

Flere detaljer

1.25 tsk
90-95
°C
2-3
min
Oprindelseland
Styrke: Mild/aromatisk
Oprindelseland
Fra Indien
Økologisk
Økologisk

Smagsnuancer

Vi anbefaler at brygge med 90 °C vand - selvom det er en sort te, synes vi, at de fine smagsnoter kommer allerbedst frem, når vandet ikke er spilkogende i koppen. MEN det er et spørgsmål om smag. Nogle vil gerne opleve den lette bitterhed, som opnås med kogende vand.

Brug gerne en åben tesi, så du kan få glæde synet og duften af de våde teblade. Lad teen trække i 2-3 minutter - trækketid er også et spørgsmål om smag, så prøv efter et par minutter, hvad du synes. Nogle lader den trække længere endnu.