0

Total: 0,00 kr

Sort teSort teSort te er helt oxideret eller iltet. Processen kan sammenlignes med, når man skærer et æble over, og det bliver brunt.

Økologisk
First Flush SFTGFOPI Flowery Sungma

Darjeeling First Flush SFTGFOPI Flowery Sungma ØKO

Lagerstatus: Ikke på lager

80,00 kr

Darjeeling First Flush SFTGFOPI Flowery Sungma ØKO

I år har vi valgt denne dejlige te i stedet for Risheehat. Økologisk Darjeeling First Flush SFTGFOPI Flowery kommer fra Sungma plantagen. Her findes der ideelle betingelser for, at give teen dens særligt eksklusive og elegante blomsteragtige karakter. Sungma plantagen har været drevet økologisk i rigtig mange år.

First Flush er den allerførste høst, hvor kun den fineste te bliver håndplukket og vakuumpakket straks efter produktionen. Teen bliver derefter transporteret med fly, og på grund af hurtig transport, har den høje luftfugtighed i Asien næsten ingen effekt på teen.

Indeholder: First Flush te*
*Økologisk

Flere detaljer

1.25 tsk
90-95
°C
2-3
min
Oprindelseland
Styrke: Mild/aromatisk
Oprindelseland
Fra Indien
Økologisk
Økologisk

Smagsnuancer

Vi anbefaler at brygge med 90 °C vand - selvom det er en sort te, synes vi, at de fine smagsnoter kommer allerbedst frem, når vandet ikke er spilkogende i koppen. MEN det er et spørgsmål om smag. Nogle vil gerne opleve den lette bitterhed, som opnås med kogende vand.

Brug gerne en åben tesi, så du kan få glæde synet og duften af de våde teblade. Lad teen trække i 2-3 minutter - trækketid er også et spørgsmål om smag, så prøv efter et par minutter, hvad du synes. Nogle lader den trække længere endnu.