0

Total: 0,00 kr

Sort teSort teSort te er helt oxideret eller iltet. Processen kan sammenlignes med, når man skærer et æble over, og det bliver brunt.

Økologisk
Nepal First Flush Himalayan Shangri-La SFTGFOPI

Nepal First Flush Himalayan Shangri-La SFTGFOPI ØKO

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 kr

Nepal First Flush Himalayan Shangri-La SFTGFOPI ØKO

I Ilam Valley, mere præcist i Shangri-La te-plantagen, er den fineste nepalesiske te blevet dyrket siden 1879. Den lille og moderne te fabrik ligger for foden af Himalaya bjergene i en højde på ca. 1500 meter, som giver de ideale klimaforudsætninger for det fineste highland te.

First Flush er den allerførste høst, hvor kun den fineste te bliver håndplukket og vakuumpakket straks efter produktionen. Teen bliver derefter transporteret med fly, og på grund af hurtig transport, har den høje luftfugtighed i Asien næsten ingen effekt på teen.

Indeholder: First Flush te*
*Økologisk

Flere detaljer

1.25 tsk
90-95
°C
2-3
min
Oprindelseland
Styrke: Mild/aromatisk
Oprindelseland
Fra Indien
Økologisk
Økologisk

Smagsnuancer

Vi anbefaler at brygge med 90 °C vand - selvom det er en sort te, synes vi, at de fine smagsnoter kommer allerbedst frem, når vandet ikke er spilkogende i koppen. MEN det er et spørgsmål om smag. Nogle vil gerne opleve den lette bitterhed, som opnås med kogende vand.

Brug gerne en åben tesi, så du kan få glæde synet og duften af de våde teblade. Lad teen trække i 2-3 minutter - trækketid er også et spørgsmål om smag, så prøv efter et par minutter, hvad du synes. Nogle lader den trække længere endnu.