0

Total: 0,00 kr

FRAGT OG LEVERING:

Vi sender alle ordrer med GLS, og afsendelse sker mandag-fredag. Fragtpriser fra kun kr. 29,- og mulighed for fri fragt ved køb fra kr. 400,-

FRAGTPRISER, DANMARK:
Til GLS pakkeshop: Kr. 29,- Fri fragt ved køb fra kr. 400,-
GLS, med omdeling til adresse (uden mulighed for at beslutte, om GLS må stille pakken, hvis der ikke er nogen på adressen): Kr. 29,- Fri fragt ved køb fra kr. 400,-
GLS, med omdeling til privatadresse (hvor du kan beslutte, om GLS må stille pakken, hvis du ikke er hjemme) : Kr. 69,-

FRAGTPRISER, UDLAND:
Vi sender i øjeblikket til Norge, Sverige, Færøerne, Tyskland, Irland, Storbritannien, Frankrig og Belgien. Prisen vil følge den faktiske omkostning til GLS: Du kan beregne fragtprisen, når du har lagt varen i indkøbskurven.

SÅDAN BESTILLER DU TIL GLS PAKKESHOP
Når du afgiver din bestilling i webshoppen, finder du via dit postnummer de nærmeste pakkeshops, og du vælger, hvor du vil hente din vare (f.eks i Brugsen, på tankstationer mv). På GLS hjemmeside kan du se oversigt over alle deres pakkeshops.

SÅDAN BESTILLER DU TIL ARBEJDSPLADS/ERHVERVSADRESSE
Når du afgiver din bestilling, skriver du den ønskede leveringsadresse på arbejdsplads/virksomhed.

SÅDAN BESTILLER DU TIL PRIVAT OMDELING (HVOR DU KAN BESLUTTE, OM GLS MÅ STILLE PAKKEN, HVIS DU IKKE ER HJEMME):
Når du afgiver din bestilling, vælger du, om du vil skrive i kommentarfeltet, hvor GLS må stille pakken (f.eks. i garagen).

Du kan altid følge din pakke undervejs via trackingnummer og får besked pr. mail/sms, når din pakke er nået frem.

EKSPEDITIONSTID
Vi bestræber os på at sende alle pakker den førstkommende hverdag efter bestilling. Dog kan der sjældent forekomme leveringstid på op til fire-fem dage. I tilfælde af lagerfejl vil du blive kontaktet hurtigst muligt på den email, du har angivet ved bestilling.

PRODUKTINFORMATION
På hjemmesiden oplyses varens indhold/ingredienser - hvis du ønsker yderligere information, kontakt os på info@tante-t.dk

PRISER I WEBSHOPPEN
Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.

BETALINGSFORMER
Du kan betale med alle danske og anerkendte internationalt anerkendte betalingskort. De kontooplysninger, du indtaster ved køb, bliver sendt i krypteret form til Nets, som håndterer kortbetalinger. Der er således ingen, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Tante T.

EAN-betaling er muligt for offentlige institutioner. Dette vælges ved valg af betalingsform ved betaling. EAN-betalinger op til kr 2000,- inkl. moms tillægges administrationsgebyr på kr. 40,- inkl moms

Betaling med faktura er kun muligt for erhvervskunder og efter forudgående godkendelse. Fakturaer op til kr 2000,- inkl. moms tillægges administrationsgebyr på kr. 40,- inkl moms

KONTOOPLYSNINGER
Merkur Andelskasse konto nr. 8401 1267345.

REKLAMATION
Dit køb er naturligvis omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret. Afhængig af den konkrete situation vil en mangelfuld vare blive repareret eller ombyttet, eller du vil få købsbeløbet retur. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet. Reklamationsretten begrænses dog af varens naturlige holdbarhed.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen, og du vil modtage videre instrukser. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

VAREN SENDES TIL:
Copenhagen Tea ApS, att: Tante T, Kødboderne 26A, 1417 København V

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt i en følgemail til info@tante-t.dk. Husk at henvise til ordrenummer i mailen samt den fysiske returpakke.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

FORBEHOLD
Såfremt vi får din pakke retur, fordi du som kunde ikke har udfyldt din leveringsadresse korrekt, eller at du ikke har afhentet varen inden for fristen, hæfter du selv for at få varen tilsendt igen.


FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@tante-t.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som vedhæftes din faktura. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Det betyder, at poser/dåser med te ikke må have været åbnet. I det tilfælde er varens værdi reduceret til 0 kr.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. De facto betyder dette, at du IKKE kan prøve te, da det vil kræve, at du bryder forseglingen og dermed værdiforringer varen til kr. 0,-

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:
Copenhagen Tea ApS, Kødboderne 26A, Kælderen, 1417 København V
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Tea ApS / Tante T og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.tante-t.dk er. Copenhagen Tea ApS
Dine oplysninger sælges ikke til tredjepart.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@tante-t.dk
Læs mere på linket privatlivspolitik

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til  info@tante-t.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Toldboden 2, 8800 Viborg www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

KØB HOS TANTE T FYSISK BUTIK
Nogle få kunder ønsker at genbruge og få genfyldt egne medbragte teposer. Vi påskønner og forstår tanken om genbrug og bæredygtighed, men af hygiejnemæssige årsager kan vi desværre ikke tilbyde dette. Te skal opbevares helt tørt, og vi kan ikke garantere for holdbarheden i en pose, som måske er blevet berørt indvendigt.

KONTAKT
Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Kundeservice er åben for telefoniske henvendelser på telefon +45 30828337 (send sms, hvis vi ikke svarer). Du kan også sende en mail til info@tante-t.dk. Vi bestræber os på at besvare mails inden for 24 timer.

Copenhagen Tea ApS, Kødboderne 26A, Kælderen, 1714 København V, CVR: 37943789