Close [x]

0

Total: 0,00 kr

Cookie- og persondata

Introduktion
Når du besøger vores website eller læser vores nyhedsbrev, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • QuickPay (udelukkende behandling af betalingsoplysninger), Google Analytics. Du kan læse mere om Google Analytics her.

Persondata

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Kategorier af personoplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, evt. køn, indkøbshistorik og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Hvis du har oprettet en kundeprofil, kan du logge ind og opdatere dine informationer her.

Pligtmæssig information
Følgende oplysninger er obligatoriske:
Email, såfremt du ønsker nyhedsbrev
Navn, adresse, Email, mobilnummer og evt. betalingsinformation, såfremt du ønsker levering af et fysisk produkt.

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
• Direkte fra dig
• Aktiviteter på vores hjemmeside (cookies og købshistorik)
• Dine handlinger ved læsning af nyhedsbrev (bl.a. læsning og klik på links)

Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Copenhagen Tea ApS
CVR: 37943789
Kødboderne 26a
1714 København V


Telefon: 3210 3610
Email: info@tante-t.dk

Persondatapolitikken varetages af CEO. : Henriette Irminger Sonne :
Email: info@tante-t.dk
Tlf: 3210 3610

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du eksplicit har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt. 

F.eks.:
• Finansbilag : Op til fem år
• Ordrehistorik : Gemmes så længe, vi finder det nødvendigt for at opfylde det formå, hvortil de indsamles eller behandles.
• Nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage.
• Dine kontaktoplysninger: Gemmes så længe, vi har kontakt med dig som kunde, leverandør eller medarbejder

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om det kan ske til: info@tante-t.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Copenhagen Tea ApS
Kødboderne 26a
1714 København V
Telefon: 30 82 83 37
Email: info@tante-t.dk