0

Total: 0,00 kr

IsteIsteHjemmelavet iste er nemmere at lave, end man skulle tro. Du kan lave det efter din smag ved at brygge en tynd, stærk, usødet eller sødet iste. Og du kan bruge både grøn te, sort te, urte-te og rooibos te. Te med bær og frugt giver også en dejlig iste.

Til en klassisk iste tilsætter du lidt rørsukker eller hjemmelavet sirup til den varme te, lader den afkøle og smager til med citronsaft inden servering med masser af isterninger. Mange teer er også fantastiske til koldbryg. Her hælder du ganske simpelthen koldt vand på tebladene og lader teen trække i køleskabet i nogle timer eller natten over. Efter disse simple trin, er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan tilsætte bær, frugt eller eksotisk sirup. Og du kan lave en fantastisk aperitif ved at toppe din iste med crémant, cava eller en anden mousserende vin.

Mormors
Sommerhave

Mormors Sommerhave

* Påkrævede felter

46,00 kr

Lagerstatus: På lager

46,00 kr

Mormors Sommerhave

Mormors Sommerhave har med sin milde smag og sødme for længst cementeret sin position som en ef vores bestseller teer. Den er en sand eksplosion af mild grøn te og lækre frugter. 

Vi har brugt mange timer gennem årene på at lege med unikke opskrifter. Mormors Sommerhave er opfundet med barndommens sommerhushave hos mormor i tankerne.

Indeholder: Grøn te, rabarberstykker, jordbærstykker, kornblomst, morgenfrue, mangotern, aroma

Flere detaljer

1.25 tsk
80
°C
3-4
min
Oprindelseland
Styrke: Sød/mild
Oprindelseland
Te fra Kina

Smagsnuancer

MangoJordbærRabarber