0

Total: 0,00 kr

Gaveideer

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Pærehaven er en frisk og sød og naturligt koffeinfri frugtte. Vi har pakket den i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 2. Økologisk Copenhagen Grey er vores nye signatur Earl Grey blend. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 3. Giv teglæde til en, som du holder af, med et Tante T gavekort. Brug gavekortet selv eller send det til en anden modtager.

 4. Den blide, blå farve giver denne matcha-skål sit navn hinode, som betyder solopgang. Den fine glatte glasering gør skålen ideel til at piske din matcha

 5. Pink matcha skål med glat glasering, som gør skålen ideel til at piske din matcha. Den blide pink farve henleder tankerne på en sommer solnedgang.

 6. Vores Økologisk Grøn Kvæde på kinesisk grøn te med blå kornblomst og morgenfrue er pakket i den fineste gavedåse som den perfekte gave til te-elskeren.

 7. Økologisk Grøn Citron & Ingefær med ingefær, dejlig citrus og et pift af lakrids og pebermynte. Pakket i den fineste gavedåse til te-elskeren.

 8. Mormors Sommerhave er en sand eksplosion af grøn te og lækre frugter. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 9. Økologisk Earl Blue er en kraftig Earl Grey twist af grapefrugt. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 10. Økologisk Cool Ginger urte-te smager fantastisk både varm og kold. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4