0

Total: 0,00 kr

Gaveideer

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Det er rart at vide, at man kan dosere sin te te på samme måde hver gang. Brug denne måleske i metal til at brygge den perfekte kop te hver gang.

 2. Den fineste signatur tekande med varmer i hvidt porcelæn rummer 0,4 liter. Holder din yndlingste varm, mens du hygger med en god bog

 3. Giv teglæde til en, som du holder af, med et Tante T gavekort. Brug gavekortet selv eller send det til en anden modtager.

 4. Den blide, blå farve giver denne matcha-skål sit navn hinode, som betyder solopgang. Den fine glatte glasering gør skålen ideel til at piske din matcha

 5. Pink matcha skål med glat glasering, som gør skålen ideel til at piske din matcha. Den blide pink farve henleder tankerne på en sommer solnedgang.

 6. Tantens signaturkop med underkop er både lille og fin - og med en stor overflade, som giver dig alle teens dufte og aromaer

  Ikke på lager

 7. Få lige den trækketid, som du ønsker til din te. Det dekorative timeglas med farvet sand giver dig trækketider på 3, 4 & 5 minutter.

 8. Vi ved jo, at vi også smager med øjnene. Så mon ikke denne stilfulde tekande i glas får din te til at smage endnu bedre?

 9. Vi ved jo, at vi også smager med øjnene. Så mon ikke denne stilfulde tekande i glas får din te til at smage endnu bedre?

 10. Varmer i glas giver lige det sidste pift til den elegante glas-tekande. Og den er ikke bare fin - den både hygger og holder din te varm

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3