0

Total: 0,00 kr

Te dåser

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 1. Pærehaven er en frisk og sød og naturligt koffeinfri frugtte. Vi har pakket den i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 2. En intens økologisk urtete til dig, der bare elsker lakrids. Vi har pakket den i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 3. Økologisk Rooibos Hindbær er fin, frisk og naturligt koffeinfri. Vi har pakket den i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 4. Økologisk Cool Mint er en sød og frisk urte-te. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren

 5. Økologisk Cool Ginger urte-te smager fantastisk både varm og kold. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 6. Mormors Sommerhave er en sand eksplosion af grøn te og lækre frugter. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 7. Økologisk Grøn Citron & Ingefær med ingefær, dejlig citrus og et pift af lakrids og pebermynte. Pakket i den fineste gavedåse til te-elskeren.

 8. Vores Økologisk Grøn Kvæde på kinesisk grøn te med blå kornblomst og morgenfrue er pakket i den fineste gavedåse som den perfekte gave til te-elskeren.

 9. Økologisk Earl Blue er en kraftig Earl Grey twist af grapefrugt. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

 10. Økologisk Copenhagen Grey er vores nye signatur Earl Grey blend. Vi har pakket teen i den fineste gavedåse og skabt den perfekte gave til te-elskeren.

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2