0

Total: 0,00 kr

Urte-teUrte-teUrte te er blade og blomster i uendelige kombinationer og slet ikke fra teplanten. Naturligt koffeinfri.

Urte te er blade og blomster i uendelige kombinationer og slet ikke fra teplanten. Naturligt koffeinfri.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

HVAD ER URTETE?

Urtete består af blade og blomster i uendelige kombinationer.

Urtete stammer ikke fra teplanten Camellia Sinensis som sort, hvid, grøn og oolong te. Urtete har altså ingenting med te at gøre udover metoden, hvormed den bliver brygget.

Urtete er en bred betegnelse for tørrede blade, blomster, rødder, frø, stilke, frugter, bær og krydderier, der overhældes med kogende vand, så smagsstofferne trækkes ud af ingredienserne. Tante T bruger den bedste kvalitet af disse, der ofte er kombineret med naturlige æteriske planteolier og planteekstrakter, der giver et unikt produkt.

URTETE OG KOFFEIN

Urtete indeholder ikke koffein fra naturens side. Urtete kan således drikkes lige inden man går i seng.

HVOR KOMMER URTETE FRA?

Urtete består af blade, blomster, rødder, frø, stilke, frugter, bær og krydderier, der dyrkes i hele verden.

HVORDAN BRYGGER MAN URTETE?

Smagen af urtete bestemmes udelukkende af ingredienserne, da urtete ikke indeholder teblade fra teplanten Camellia Sinensis.

En urtete baseret på fx ingefær vil have en meget ren smag af ingefær. De fleste urteteer fra Tante T indeholder mange forskellige ingredienser, der giver store smagsoplevelser.

Størstedelen af Tante T’s urteteer skal brygges ved 100 grader og trække i alt fra 5 til 10 min.

HVILKEN URTETE ER DEN MEST POPULÆRE

Den kendteste urtete er uden tvivl kamillete, der laves på kamilleblomsten. Tante T’s økologiske Kamilleblomst er en populær kamillete med blid blomsteraroma fra kamille, der giver en mild og lindrende te, som smager dejligt som den er eller med en smule honning.

En anden populær urtete er økologiske Cool Ginger, der er Tante T’s egen opfindelse - en blend på Tante T’s økologiske Cool Mint bestseller med ingefær og et pift af citrongræs.

Den økologiske urtete, den japanske kirsebærte, Økologisk Cinnamon Cherry Glow skal også nævnes pga. dens smukke farver og ingredienser som æble, rosiner, kirsebær, hibiscus og den helt store smagsgiver kanel.

Tante T forhandler et stort udvalg af urteteer, hvoraf størstedelen er økologiske. Gå på opdagelse og find din favorit.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3